IWASH revine la Gala Tranzit 2023 – 3 si 9 noiembrie 2023

Suntem incantati sa va anuntam ca pe 3 si 9 noiembrie ne veti gasi la Gala Tranzit la Cluj, doua evenimente de prestigiu care reunesc cei mai eficienti operatori de transport marfa si persoane din tara. Ca in fiecare an, evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia si promite a fi o zi plina de informatii valoroase, discutii constructive si oportunitati de networking.

In cadrul galei, vom avea un stand dedicat unde va vom prezenta solutiile noastre inovatoare pentru eficientizarea procesului de spalare a vehiculelor din flota dumneavoastra. Stim ca timpul este esential pentru operatorii de transport, iar solutiile noastre automate de spalare vin sa raspunda acestei nevoi.

Investitia intr-un sistem automat de spalare nu aduce doar beneficii imediate in ceea ce priveste curatenia vehiculelor, ci si avantaje pe termen lung. Un vehicul bine intretinut are o durata de viata mai lunga, o valoare de revanzare mai mare si contribuie la imaginea pozitiva a companiei dumneavoastra in fata clientilor.

Gala Tranzit este o ocazie excelenta de a discuta despre provocarile si oportunitatile din industria transporturilor, de a invata de la expertii din domeniu si de a gasi solutii inovatoare pentru afacerea dvs. Va asteptam cu drag sa ne vizitati standul si sa discutam despre cum va putem ajuta sa va eficientizati operatiunile.

Ne vedem pe 3 si 9 noiembrie la Cluj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


×