ECHIPAMENTE SPALATORIE CAMIOANE SI AUTOBUZE

Cu echipamentele de spalatorie auto din gama Heavy Wash de la ISTOBAL, provocarea intretinerii unei flote de vehicule industriale sau comerciale devine usor de gestionat.
Fie ca aveti nevoie de un echipament de spalare pentru camioane, autobuze sau alte vehicule speciale, solutiile noastre de spalare auto cu sau fara perii ofera un proces de curatare complet automatizat si eficient.

HW'PROGRESS este echipamentul ideal pentru spalarea camioanelor, oferind un proces de spalare automatizat de inalta calitate, optimizat pentru curatarea "cartii de vizita" a oricarui transportator in doar cateva minute.

HW'INTRAWASH este un echipament de spalatorie inovator, brevetat international, care asigura curatarea si dezinfectarea de inalta calitate a interiorului remorcilor frigorifice in doar 6 minute.

HW'COMPAK este un echipament robust, destinat special pentru spalarea eficienta a vehiculelor comerciale, optimizat pentru a asigura o curatare completa a camioanelor si autobuzelor.

HW'EXPRESS reprezinta alegerea ideala o spalare rapida si eficienta, avand capabilitatea de a spala un vehicul de 12 metri in doar 2 minute, cu ajutorul periilor suprapuse pe partea frontala si posterioara a vehiculului.

HW'DRIVE 2 este conceput special pentru a asigura o spalare de inalta calitate a troleibuzelor si tramvaielor. Combinand un design solid cu componente mecanice de precizie, acest echipament de spalatorie auto promite cele mai eficiente rezultate pentru tramvaie si troleibuze.

HW'DRIVE 3 este un echipament de spalatorie auto special conceput pentru a curata in profunzime diverse flote de autocare si autobuze, oferind o spalare de inalta calitate.

HW'ROTATORS este un echipament de spalatorie auto format dintr-un arc complet cu 8 duze rotative de inalta presiune, perfect pentru spalarea eficienta a camioanelor de gunoi si a cisternelor.