ISTOBAL HW'COMPAK

ISTOBAL HW'COMPAK

ISTOBAL HW’COMPAK este un echipament robust si extrem de eficient in spalarea vehiculelor comerciale, special optimizat pentru spalarea completa a camioanelor si autobuzelor. Cu tehnologia sa de control si automatizare a procesului de spalare, echipamentul reuseste sa reduca semnificativ timpul de spalare si costurile de intretinere. Noul sistem de control al periilor verticale asigura o apasare uniforma pe intreaga inaltime de spalare, garantand un proces de spalare impecabil.

Cu ISTOBAL HW ‘COMPAK, proprietarii flotelor de vehicule comerciale dispun de o optiune extrem de competitiva pentru o spalare eficienta, rapida si automatizata a camioanelor si autobuzelor.

CARACTERISTICI

Eficienta procesului de spalare este maximizata datorita optiunilor special concepute pentru spalarea eficienta a camioanelor si autobuzelor: sistemul lateral de spalare cu inalta presiune, dozatorul de spuma activa si sistemul de spalare al sasiului.

Acest model permite configurarea flexibila a programelor si vitezelor de spalare, precum si controlul independent al electrovalvelor pentru reducerea consumului de apa si electricitate. Eficienta este sporita datorita pompelor dozatoare – cu ajutorul acestora consumul de chimicale este intotdeauna controlat. Peria orizontala din polietilena curata eficient partea frontala, dorsala si plafonul vehiculelor, asigurand o profilare optima a vehiculului. Periile verticale, autopropulsate si oscilante, permit o dubla suprapunere pe partea frontala si dorsala a vehiculelor.

Panoul de comanda cu ecran tactil color se poate monta pe perete, stalp sau pe un suport, asigurand o navigare usoara si intuitiva in meniul echipamentului. Acesta ajuta la selectarea programului de spalare, activarea sau dezactivarea periilor verticale si orizontale existand de asemenea si butoane pentru deplasarea manuala a echipamentului montate pe acesta.

SISTEM SPALARE SASIU

SISTEM INALTA PRESIUNE PARTI LATERALE

DOZARE EFICIENTA A CHIMICALULUI

CONECTIVITATE - APLICATIA SMARTWASH

PREZENTARE VIDEO

BROSURA ECHIPAMENT

FORMULAR DE CONTACT