Solutii complete de spalare pentru industria feroviara

Producatorul spaniol Istobal implementeaza constant la nivel global proiecte de spalatorii automate pentru material rulant.

In Romania – Istobal si IWASH – pot constitui parteneri de incredere pentru companiile care detin parcuri de material rulant, prin oferirea de echipamente de spalare automata, de consultanta pe parte de lucrari civile pentru proiecte de spalatorii vehicule si a unui serviciu de mentenanta de inalta calitate, sustinut de un stoc generos de piese de schimb si o echipa de peste 40 de tehnicieni experimentati locati in centre de service din toata tara.

echipament automat spalare trenuri

STOP&GO sau DRIVE-THROUGH

STOP&GO

Ideal pentru spatii limitate, permitand spalarea detaliata a vehiculului fara a necesita deplasarea acestuia. Trenul sau tramvaiul este curatat in pozitie stationara, portalul automat cu perii actionand pe intreaga suprafata a vehiculului, pentru efectuarea unui proces de spalare profund si eficient. Acest flux de spalare asigura o curatare minutioasa, prin abordarea fiecarui segment cu precizie si atentie.

DRIVE-THROUGH

Experienta fluida si continua in care vehiculul parcurge modulele de spalare ale echipamentului de la etapa de prespalare spre etapa de spalare cu perii si inalta presiune, finalizand procesul de spalare cu etapele de clatire si uscare. Acest sistem este ideal pentru parcurile de vehicule numeroase, unde timpul si eficienta procesului de spalare sunt esentiale.

Eficienta si productivitate

Echipamentele de spalare automate pentru trenuri asigura o curatare rapida si eficienta, reducand timpul de stationare al trenurilor, permitand spalari frecvente fara a afecta programul de lucru.

Optimizarea costurilor

Un echipament de spalare automatizat reduce costurile asociate cu spalarea manuala si prelungeste durata de viata a flotei prin prevenirea coroziunii si a altor daune cauzate de acumularea de murdarie

Versatilitate

Echipamentul se adapteaza la diferite tipuri de vehicule feroviare, fiind o solutie versatila pentru intreaga flota, inclusiv trenuri, tramvaie, trenuri usoare si metrouri.

Eco-friendly

Instalatiile avansate de tratare si reciclare a apei fac din spalarea automatizata o optiune sustenabila care se aliniaza cu reglementarile de mediu si obiectivele de responsabilitate sociala corporativa.

modul stop&go pentru spalatorie trenuri

Echipament spalare STOP&GO - exemplificare program de spalare

Programabil si complet adaptabil in functie de cerintele specifice de spalare, oferind flexibilitate maxima in configurarea ciclurilor de spalare.

Arcul de aplicare al emolientului de prespalare pulverizeaza chimicalul pe intreaga suprafata a trenului in timp ce acesta se pozitioneaza pe platforma de spalare.

Portalul efectueaza spalarea partii frontale a trenului si continua deplasarea pe intreaga lungime a trenului, spaland partile laterale si superioara a acestuia.

Portalul ajunge la capatul trenului si efectueaza spalarea partii posterioare a acestuia.

Portalul revine in pozitia initiala executand un program de spalare cu perii concomitent cu un program de clatire cu apa demineralizata.

Echipament spalare DRIVE-THROUGH

Formular de contact

Doresti o oferta personalizata sau ai nevoie de mai multe informatii despre un echipament? Ia legatura cu noi folosind formularul de mai jos.