ECHIPAMENTE SPALATORIE AUTO CU PERII

Explorati echipamentele automate de spalare cu perii, tip Rollover - optimizate pentru curatarea profunda si eficienta a oricarui tip de vehicul. Protectie completa si rezultate exceptionale, fara zgarieturi.

Istobal M'WASH 4 soseste pentru a transforma industria spalatoriilor auto cu ajutorul celor mai eficiente si intuitive tehnologii de pana acum, modelul fiind destinat pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti.

Continuand succesul echipamentelor ISTOBAL M'NEX32 si FLEX5, acest echipament de spalare auto integreaza tehnologii de varf pentru spalare si uscare, oferind o experienta incomparabila.

Noul echipament ISTOBAL M'WASH 3 combina tehnologia echipamentelor de spalatorie auto consacrate de la Istobal - M'NEX22 si FLEX5, stabilind un nou standard in industrie.

Istobal M'WASH2 incorporeaza doua perii verticale si o perie orizontala, controlate cu ajutorul variatoarelor de frecventa, pentru controlul vitezei periilor si interpretarea electronica a fortei de apasare plus un sistem de uscare de ultima generatie, garantand de fiecare data o calitate superioara a procesului de spalare si uscare.

Noul concept patentat de echipament automat de spalare ISTOBAL FLEX5 este caracterizat prin versatilitate si capacitatea de conversie de la 3 la 5 perii.

Modelul ISTOBAL M'1 iese in evidenta prin combinatia de estetica, mecanica si functionalitate. Creat pentru o spalare simpla dar de calitate.