ISTOBAL M'WASH PRO 3

ISTOBAL M'WASH 3 PRO

Construit in jurul succesului legendar al echipamentelor de spalare din gama Rollover – ISTOBAL M’NEX32 si FLEX5 – M’WASH 3 PRO inglobeaza tehnologii avansate de spalare si uscare a vehiculelor, oferind un finisaj impecabil si stralucitor de fiecare data. Echipamentul integreaza 2 perii verticale si 1 perie orizontala, cu optiunea de a face upgrade la 4 perii verticale.

Ofera o noua stralucire flotei dumneavoastra cu ISTOBAL M’WASH 3 PRO – urmatoarea generatie de echipamente de spalatorie auto cu perii.

CARACTERISTICI

Datorita ultimelor actualizari software, acest model ofera control superior al periilor si este optimizat pentru a oferi o spalare eficienta si de inalta calitate, totul intr-un portal de tip Rollover cu design modern si elegant.

SPALARE CU INALTA PRESIUNE

Optiuni multiple de spalare cu inalta presiune ce pregatesc caroseria vehiculului pentru o curatare profunda si eficienta cu periile portalului (de la 15 bar pana la 80 bar)

PERIE PENTRU CURATAREA JANTELOR

Peria multi-disc este formata din opt perii autonome care asigura curatarea in profunzime a jantelor vehiculului

ARCADA CU SPUMA INFINITA

Transforma spalarea vehiculului intr-un spectacol unic cu arcada de spuma infinita. Agentii de curatare IWASH chemicals asigura un strat de spuma de inalta densitate care acopera toate suprafata vehiculului, oferind o curatare completa

PRESPALARE EFICIENTA

Multiple optiuni de pulverizare a spumei active in procesul de prespalare

GHIDAJE LED PENTRU CENTRAREA VEHICULUI

Ghidaje de centrare a vehiculului din otel inoxidabil cu LED, disponibile in trei configuratii

TERMINALE DE PLATA MODERNE

Gama noastra de terminale de plata este conceputa pentru a imbunatatii experienta generala de spalare a vehiculului

PREZENTARE VIDEO

BROSURA ECHIPAMENT

FORMULAR DE CONTACT