IWASH - Reprezentantul oficial Istobal Spania

IWASH este marca sub care compania Eurocleaner Service & Engineering isi desfasoara activitatea de reprezentare, vanzare si distributie in Romania a echipamentelor de spalatorie auto din portofoliul producatorului spaniol ISTOBAL.

Fondat in anul 1950, ISTOBAL este un lider mondial in proiectarea, constructia si comercializarea solutiilor pentru spalarea si ingrijirea autovehiculelor. Cu peste 900 de angajati in 4 fabrici, o structura de 10 filiale comerciale si o retea de distributie in peste 75 de tari la nivel mondial, ISTOBAL are instalate peste 30.000 de echipamente de spalare auto in intreaga lume, in 60 de modele de configuratii, pentru care asigura 75 de produse chimice biodegradabile, pentru spalarea exterioara si interioara a tuturor tipurilor de autovehicule, de toate dimensiunile si formele.

Eurocleaner Service & Engineering - traditie si calitate in servicii de spalatorie auto

Cu peste 25 de ani de experienta in sectorul spalatoriilor auto din Romania, echipa Eurocleaner a construit un nivel incontestabil de expertiza si incredere prin asigurarea unor servicii de mentenanta prompte si eficiente pe intreg teritoriul tarii, in peste 500 de locatii, prin intermediul unei echipe formata din peste 40 de tehnicieni experimentati.

Eurocleaner furnizeaza servicii exclusive de mentenanta pentru spalatoriile auto ale celor mai mari companii.