ISTOBAL HW'EXPRESS

ISTOBAL HW'EXPRESS

Creat special pentru flotele de autobuze si camioane, ISTOBAL HW’EXPRESS redefineste eficienta in ceea ce priveste spalarea vehiculelor mari. Echipamentul iese in evidenta prin performantele sale – poate spala un vehicul de 12 metri lungime in doar 2 minute, incluzand o spalare cu dubla periere pe partile frontale si posterioare ale vehiculului. 

Sistemul de pozitionare faciliteaza comunicarea cu soferul, trei semafoare indicand in permanenta pozitia corecta de oprire pentru un proces de spalare optim si sigur.

CARACTERISTICI

Echipamentul permite configurarea mai multor programe de spalare pentru vehicule cu oglinzi panoramice si ofera diferite configuratii extra: perii verticale aditionale, o perie orizontala pentru plafon si mai multe sisteme de prespalare. Modelul standard include doua perii verticale disponibile cu doua inaltimi de spalare, 3.8 sau 4.5 metri, dozarea standard a chimicalului pe arcada de clatire inainte de perii, si un arc de clatire cu posibilitatea de dozare ceara. Ca optiune suplimentara si brevetata de ISTOBAL, perii verticale pot fi echipate cu un sistem de inclinare frontala, recomandat pentru vehiculele cu un design aerodinamic in partea frontala.

PERII PERSONALIZATE

PERII ADITIONALE - 1.8 METRI

PERII ADITIONALE - 3.8 sau 4.5 METRI

PERIA ORIZONTALA

SISTEM SPALARE SASIU

DUZE ROTATIVE CU INALTA PRESIUNE

SISTEM DOZARE CEARA

PANOURI ANTISTROPIRE

SISTEM INCLINARE PERIE VERTICALA

PRESPALARE CU SPUMA ACTIVA

prespalare cu spuma activa

PREZENTARE VIDEO

BROSURA ECHIPAMENT

FORMULAR DE CONTACT