Conferinta “am MARFA. caut TRANSPORT”

Suntem bucurosi sa va anuntam ca IWASH va participa la conferinta “am MARFA. caut TRANSPORT 2023“, eveniment organizat de catre Ziua Cargo si care va avea loc in perioada 4-5 mai 2023, la Poiana Brasov. Acest eveniment reprezinta o oportunitate de a ne intalni si de a discuta despre cele mai inovative solutii de spalare a camioanelor – atat la exterior, cat si la interior.

Conferinta va aduce impreuna furnizorii si clientii din industria de transport, oferindu-le ocazia de a impartasi povesti de succes si de a discuta despre provocarile cu care se confrunta in activitatea zilnica si in administrarea afacerii.

Abia asteptam sa ne intalnim la standul nostru, unde veti putea descoperi cele mai bune solutii de spalare pentru vehiculele comerciale:

HW’PROGRESS – cea mai flexibila varianta de portal cu perii disponibila pe piata, avand capabilitatea de a se adapta cerintelor specifice fiecarui tip de parc auto

HW’INTRAWASHechipamentul ideal pentru spalarea si dezinfectarea eficienta, sigura si rapida a interiorului remorcilor si semiremorcilor – dezvoltat si brevetat de Istobal Spania.

Va asteptam la Brasov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


×