IWASH participa la Gala Premiilor Tranzit 2022

IWASH va fi prezentă la Gala Tranzit 2022, organizată la Cluj, pe data de 4 noiembrie 2022, pentru a oferi transportatorilor soluții cu tehnologie de ultimă oră în domeniul spălătoriilor auto, care răspund provocărilor cu care se confruntă aceștia în ce privește eficientizarea tuturor resurselor – de timp, financiare, forță de muncă, costuri cu energia.

 

La acest eveniment urmează sa propunem transportatorilor modelul ISTOBAL HW’PROGRESS, echipamentul cu cea mai flexibilă configurație, adaptat cerințelor specifice oricărei flote auto, de la camioane, autocare, până la vehicule pentru industria construcțiilor și vehicule speciale. Complet automatizat, modelul asigură o spălare de înaltă calitate în 12 minute, permițând totodată controlul integral al costurilor de spălare.

 

O noutate în domeniu, unic in lume, cu patent internațional, ISTOBAL HW’INTRAWASH este soluția profesională pentru curățarea și dezinfectarea interiorului remorcilor și containerelor frigorifice. Echipamentul automatizat asigură aplicarea controlată a dezinfectantului în ce privește cantitatea, concentrația și timpul de reacție, care, combinată cu efectul sistemului de înaltă presiune, conduce la curățarea riguroasă a interiorului unui vehicul de 16 m lungime în doar 6 minute, optimizând timpul de spălare cu 60% față de spălarea manuală.

 

Va asteptăm la Cluj!

 


×