IWASH participa la Gala Tranzit a operatorilor logistici

Echipa Iwash va participa la Gala de premiere a eficientei si performantei celor mai importanti operatori logistici, de distributie si curierat din Romania, eveniment desfasurat in Club One (Bucuresti) pe data de 23 martie. Suntem pregatiti sa ne alaturam celor mai buni din domeniu si sa ne adresam nevoilor participantilor cu solutii de spalare complete.

La standul nostru am ales dintr-o gama larga de echipamente sa prezentam doua modele echipamente de spalatorie auto produse de Istobal: HW’COMPAK si M’START.

HW’COMPAK este un echipament optimizat pentru spalarea completa a camioanelor si autobuzelor, fiind ideal pentru companiile de transport marfa, flote de autobuze sau servicii de spalare profesionala a vehiculelor comerciale.

M’START constituie cea accesibila varianta in raport calitate – pret, fiind dedicat flotelor de curierat si distributie. Acesta iese in evidenta prin design-ul sau personalizabil dar si prin performantele de care da dovada, avand un cost per spalare extrem de avantajos.

De asemenea, in cadrul evenimentului, reprezentantii producatorului spaniol Istobal vor fi prezenti in standul Iwash.

Pentru mai multe informatii despre gala, va invitam sa accesati pagina dedicata a evenimentului.

Va asteptam in numar cat mai mare la standul nostru!


×