IWASH la gala de premiere a performantei dedicata operatorilor de transport

Suntem incantati sa va anuntam ca echipa IWASH a fost prezenta recent la un eveniment de marca din industria logisticii din Romania – Gala Tranzit a operatorilor logistici 2023, desfasurat la Club One, la Bucuresti.

Evenimentul a premiat cei mai eficienti si performanti operatori de expeditii rutiere si maritime, operatori logistici, de distributie si curierat din tara iar prezenta noastra a fost o oportunitate excelenta de a ne conecta cu profesionistii din domeniu si de a le prezenta solutiile noastre inovatoare pentru spalarea camioanelor (si nu numai). Prin intermediul standului nostru expozitional am avut oportunitatea de a arata participantilor cum solutiile noastre pot ajuta la imbunatatirea proceselor de spalare a camioanelor si la reducerea costurilor si imbunatatirea eficientei.

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre echipamentele Istobal, va invitam sa ne contactati si sa discutam despre cum putem ajuta afacerea dumneavoastra sa treaca la un nou nivel, prin solutiile noastre complete de spalare.

GALERIE FOTO


×