Cercul lui Sinner – Cum efectuam o spalare corecta si completa

Cercul lui Sinner este o reprezentare vizuala a factorilor de care trebuie sa tinem cont cand vine vorba despre obtinerea unei spalari cat mai eficiente.

Chimistul german Herbert Sinner identifica 4 factori ce stau la baza unei curatari optime: timpul, temperatura, chimicalele si actiunea mecanica.

Conform teoriei lui Sinner, putem reduce sau elimina unul dintre aceste elemente cu o singura conditie – sa punem accent mai mare pe restul factorilor ce influenteaza spalarea, astfel incat cercul sa fie unul complet.

Spre exemplu, daca dorim sa indepartam murdaria de pe caroseria unei masini folosind apa rece, factorul de (temperatura) este unul foarte mic iar din acest motiv unul dintre cei 3 factori din grafic trebuie sa creasca. Trebuie sa aplicam o forta mai mare cand folosim buretele (efectul mecanic), sa lasam apa sa actioneze asupra caroseriei (timp) si sa utilizam o solutie de curatare cu o concentratie mai puternica (actiunea chimica).

In cazul unei spalari folosind echipamente automate putem observa cum graficul se modifica – acest lucru se intampla datorita periilor care preiau actiunea mecanica, avand o importanta deosebita daca ne dorim o curatare profesionala – “ca la carte”.

Prin urmare, reducem temperatura si timpul de spalare rezultand o afacere mai profitabila, cu costuri mai reduse.

TIMP REDUS PENTRU O SPALARE => MAI MULTE VEHICULE SPALATE INTR-O ORA => MAI MULTE VEHICULE SPALARE INTR-O ZI =>

UN BUSINESS MAI PROFITABIL

In cei peste 70 de ani de experienta, expertii ISTOBAL au reusit sa inteleaga importanta unui proces corect si complet de curatare, teoria lui Sinner fiind implementata in toate echipamentele pe care le produce, astfel incat sa se obtina rezultatul dorit – adaptat business-ului dumneavoastra.

Pentru a afla mai multe informatii despre beneficiile pe care le poate aduce un echipament automat de spalatorie auto, va invitam sa accesati acest link.


×