ISTOBAL M'WASH 3

ISTOBAL M'WASH 3

Noul echipament ISTOBAL M’WASH 3 transforma modul in care sunt percepute echipamentele de spalare cu perii. Combinand tehnologia echipamentelor de spalatorie auto consacrate de la Istobal – M’NEX22 si FLEX5, echipamentul M’WASH 3 stabileste un nou standard in industrie. Datorita invertorilor de frecventa, cele 3 perii – doua verticale si una orizontala – se adapteaza perfect profilului oricarui vehicul, asigurand o spalare completa si eficienta.

CARACTERISTICI

Sistemul de inalta presiune cu duze unghi zero al M’WASH 3 prezinta o eficienta sporita datorita posibilitatii de activare a inaltei presiuni in mod oscilant in partea laterala, in aceeasi trecere a portalului. Inclinatia laterala a periilor ofera un control total asupra gradului de inclinatie, garantand o curatare mai atenta a caroseriei. Duzele de uscare dispuse pe lateral si orizontal sunt special concepute pentru a garanta performante ridicate, reducand in acelasi timp consumul de energie (motoare de 1500 rpm) si zgomotul produs in timpul uscarii.

Stim cat de importanta este usurinta in utilizare, din acest motiv echipamentul M’WASH 3 vine cu doua optiuni de ecrane: de 7″ color sau 4″.

SPALARE CU INALTA PRESIUNE

Optiuni multiple de spalare cu inalta presiune ce pregatesc caroseria vehiculului pentru o curatare profunda si eficienta cu periile portalului (de la 15 bar pana la 80 bar)

PERIE PENTRU CURATAREA JANTELOR

Peria multi-disc este formata din opt perii autonome care asigura curatarea in profunzime a jantelor vehiculului

ARCADA CU SPUMA INFINITA

Transforma spalarea vehiculului intr-un spectacol unic cu arcada de spuma infinita. Agentii de curatare IWASH chemicals asigura un strat de spuma de inalta densitate care acopera toate suprafata vehiculului, oferind o curatare completa

PRESPALARE EFICIENTA

Multiple optiuni de pulverizare a spumei active in procesul de prespalare

GHIDAJE LED PENTRU CENTRAREA VEHICULUI

Ghidaje de centrare a vehiculului din otel inoxidabil cu LED, disponibile in trei configuratii

TERMINALE DE PLATA MODERNE

Gama noastra de terminale de plata este conceputa pentru a imbunatatii experienta generala de spalare a vehiculului

PREZENTARE VIDEO

BROSURA ECHIPAMENT

FORMULAR DE CONTACT