Proiecte Iwash

Proiectele noastre reflectă expertiza solidă în sectorul spălătoriilor auto.

Oferim clienților nostri soluții personalizate care optimizează procesele de curățare, asigură eficiența operațională și minimizează costurile de întreținere.

Dunca Expediții

Dunca Expeditii, cu sediul în județul Timiș, este o firmă de transport rutier de marfă, specializată în transporturi naționale și internaționale, care a achiziționat un echipament automat pentru spălarea camioanelor din flota proprie pentru întreținerea regulată și eficientă a vehiculelor sale.

spalatorie-auto-CDEP

Camera Deputatilor

Camera Deputaților, situată în Palatul Parlamentului din București, gestionează o flotă de vehicule pentru transportul oficial al personalului și invitaților instituției. Pentru întreținerea acestei flote, a fost achiziționat un echipament automat de spălare cu perii, care permite curățarea eficientă și rapidă a vehiculelor utilizate în activitățile zilnice ale instituției.

EKY SAM

EKY SAM, cu sediul în județul Neamț, este o companie de construcții renumită pentru utilizarea utilajelor grele de mari dimensiuni. Pentru a asigura întreținerea și curățenia acestora, compania a achiziționat un echipament automat fără perii, special conceput pentru spălarea utilajelor din construcții, protejând totodată suprafețele echipamentelor.

Roaldavid

Roaldavid, cu sediul în județul Argeș, este o companie de transport care deține o flotă proprie de camioane și oferă, de asemenea, servicii de spălare auto pentru terți. Compania a achiziționat un echipament automat de spălare a camioanelor, care permite întreținerea eficientă a vehiculelor sale, oferind în același timp servicii profesionale pentru alte companii din domeniu.

Transport Local Tg. Jiu

Transport Local Tg. Jiu operează servicii de transport public cu o flotă de autobuze în orașul Târgu Jiu. Pentru a asigura întreținerea și curățarea flotei sale de autobuze, compania a achiziționat un echipament automat de spălare, menținând vehiculele într-o stare optimă pentru serviciile de transport zilnic.