Cine suntem?

Iwash este divizia de vânzări a companiei Eurocleaner, o firmă cu o experiență de peste 25 de ani în industria spălătoriilor auto din România. Eurocleaner se ocupă de instalarea, mentenanța și service-ul echipamentelor de spălare, asigurând servicii complete și integrate pentru clienții noștri: companii petroliere, dealeri auto, firme de transport, instituții publice și companii private.

De ce Iwash?

Echipamente
de top

Echipamentele de spălare Istobal Spania, lider mondial cu o vastă experiență în domeniu, sunt recunoscute global pentru calitatea și inovația lor, astfel beneficiati de o soluție de spălare la cele mai înalte standarde internaționale.

Suport tehnic
complet

Ne angajăm să oferim un suport tehnic de încredere pentru toate etapele proiectului dumneavoastra: de la consultanță inițială până la asistență post-vânzare.

Soluții de spălare
sustenabile

Investim constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață romaneasca cele mai noi tehnologii care minimizează impactul asupra mediului, prin soluții eficiente din punct de vedere energetic și ecologic.

Eurocleaner

Echipa Eurocleaner a construit un nivel incontestabil de expertiză și încredere prin asigurarea unor servicii de mentenanță prompte și eficiente pe întreg teritoriul țării, în peste 500 de locații, prin intermediul unei echipe formată din peste 40 de tehnicieni experimentați.

Tehnicienii noștri deservesc peste 500 de locații la nivel național, oferind servicii de mentenanță prompte și eficiente, cu sprijinul logistic al depozitului nostru din judetul Ilfov.

Ne mândrim cu un nivel incontestabil de expertiză și încredere, recunoscut prin certificările ISO 9001, 14001 și 18001, care atestă angajamentul nostru față de calitate, protecția mediului și sănătatea și securitatea în muncă. Aceste certificări subliniază dedicarea noastră de a furniza servicii excelente, respectând cele mai înalte standarde internaționale.

Echipamente de spălare marca Istobal Spania

Fondat în 1950, ISTOBAL este lider mondial în proiectarea, construcția și comercializarea soluțiilor pentru spălarea și îngrijirea autovehiculelor, cu peste 70 de ani de experiență în domeniu.

Cu peste 900 de angajați în 4 fabrici, 10 filiale comerciale și o rețea de distribuție în peste 75 de țări, Istobal a instalat peste 30.000 de echipamente de spălare auto la nivel global, oferind 60 de modele de configurații diferite. Echipamentele Istobal sunt recunoscute pentru inovație și eficiență, contribuind la profitabilitatea afacerilor de spălătorie auto din intreaga lume.

Istobal este producătorul de echipamente de spălătorie auto cu cea mai bună prezență pe piața din România, acestea spălând zilnic mii de mașini pentru clienții spălătoriilor din toate rețelele de benzinării din țară: OMV România, Petrom, MOL România, Rompetrol și Socar.